Fanii seriei ''Games of Thrones'' poate că nu vor avea ocazia să ajungă în cele Şapte Regate ale continentului Westeros, dar ar putea trăi o experiență și mai tare de atât! În Finlanda s-a deschis un hotel de gheață inspirat din celebrul serial tv.

Lapland Hotels a fost construit în SnowVillage (Satul de Zăpadă) din Kittilä, Finlanda, având ca inspirație lumea creată de George R. R. Martin. Hotelul este realizat în întregime din gheață şi a fost ridicat în doar o lună, de sculptori în gheață profesionişti din Rusia, Ucraina, Polonia şi Letonia, și va fi deschis până pe 8 aprilie.

 

6 filme care te vor face să PLÂNGI în 2018

Cele 24 de camere au diverse sculpturi încastrate în pereții de gheață, precum Hall of Faces, templul din Braavos dedicat Zeului cu mai multe chipuri, un tron înghețat străjuit de Munte şi un tobogan de gheață în formă de dragon.

Taxa de intrare în SnowVillage este de 18 dolari, iar prețul unei camere este de 200 de dolari pe noapte. Oaspeții hotelului trebuie să se îmbrace gros, pentru că experiența lor la va fi una e gheață, la propriu. Indiferent de temperatura de afară, înăuntru sunt constant -2, -5 grade Celsius.