La câteva zile de la teribilul accident petrecut pe Valea Oltului, când mașina celor de la DJ Project a fost prinsă sub un tir care s-a răsturnat, noua solistă a trupei încă nu-și revine din șoc.

Mira a povestit cum s-a întâmplat totul, iar detaliile îți vor face pielea de găină. Artista stătea pe bancheta din spate și se uita la serialul Narcos, cu căștile în urechi, așa că n-a putut anticipa ce avea să urmeze. Erau doar trei în mașină: ea, Gino Manzotti și managerul trupei, iar faptul că a stat întinsă în spate i-a salvat viața.

FOTO: Prima fotografie cu Mira, solista DJ Project, după accidentul de luni seară

Mașina a fost strivită de un tir care venea din contrasens și s-a răsturnat într-o curbă. Ca un gest reflex, Mira a sărit din mașină, în picioarele goale, iar când a văzut că are sânge pe față s-a gândit că va muri și și-a sunat mama.

FOTO: Cum arată mașina celor de la DJ Project, după accidentul cu un tir. "Cineva chiar ne iubește...”

Ca să vă dați seama cam cât a fost de rău, vă arătăm în exclusivitate o fotografie cu căștile pe care le purta Mira în momentul impactului. Din fericire, artista se recuperează bine. Are încă dureri în tot corpul, o coastă ruptă și fractură de piramidă nazală.