Ariana Grande se pare că nu este foarte obișnuită cu fanii care o urmăresc obsesiv, iar dovadă stau evenimentele din ultima perioadă. Artista s-a simțit amenințată de un fan și a chemat poliția.

În apelul său către organele de poliție, Ariana Grande a precizat că o persoană care are în jur de 20 de ani a intrat abuziv pe proprietatea sa și că o urmărește. Persoana care se ocupa de securitatea reședinței pe care Ariana o are în L.A i-a spus intrusului că Ariana nu este acasă, însă acesta nu a dorit să părăsească proprietatea. Într-un final, poliția l-a arestat pe fanul disperat pentru încălcarea proprietății, deși nici aceștia nu au înțeles cum a trecut de sistemul de securitate. 

Pentru Ariana Grande nu este prima dată când cheamă poliția la reședința din L.A. Poliția din Los Angeles a fost chemată de urgență acum ceva timp de Ariana Grande, aceasta susținând că a auzit împușcături pe proprietatea ei. Două mașini de poliție au sosit imediat la reședința artistei, au făcut cercetări, după care au ajuns la concluzia că artista nu este în pericol și că a fost o alarmă falsă. Aceștia au refuzat să discute cu Ariana Grande și au acuzat de folosire abuzivă a serviciului de urgențe 911.