Sunt faimoase și bogate, dar faptul că au lumea la picioare nu le garantează neapărat și fericirea. Revista Forbes a dat publicității clasamentul celor mai bogate artiste din 2017, iar Taylor Swift a fost detronată.

Cine e pe primul loc? Beyonce... "Run the World"! Versurile melodiei din 2011 s-au îndeplinit, iar Queen B a devenit cea mai bine plătită femeie din muzică. Artista ocupă primul loc într-un clasament realizat de publicația Forbes și care contorizează câştigurile din perioada iunie 2016 - iunie 2017.

ASCULTĂ | Cele mai frumoase melodii de Crăciun lansate în 2017

Taylor Swift deținea acest titlu anul trecut, însă acum e abia pe 3, fiind depășită între timp și de Adele.

În cifre, Beyonce a câştigat în ultimul an 105 milioane de dolari din muzică şi din afacerile în modă. Adele, vine la mai bine de 30 de milioane de dolari distanță, cu venituri de 69 de milioane de dolari, iar Tay Tay - după ce anul trecut a ocupat primul loc în topul Forbes, cu încasări în valoare de 170 de milioane de dolari - a mai avut câştiguri de “doar” 44 de milioane de dolari.

VIDEO NOU: The Motans - Fata din Vis (Cover Compact)

Taylor va recupera cu siguranță în următoarea ediție de clasament, după ce noul album lansat, "Reputation" a doborât recordul estimat de vânzări pentru acest an, în doar 4 zile.