Radio ZU și ZU TV au pregătit cel mai mare concert din România. Zeci de artiști au fost chemați să urce pe scena de la Forza ZU, sâmbătă, pe plaja Modern din Constanța. Ați fost alături de ei şi de noi, să cântăm împreună live piesele voastre preferate, într-un număr atât de mare... Ați fost peste 80.000 şi ne-ați arătat că FORZA ZU E O STARE, oriunde s-ar desfăşura evenimentul.

Din păcate, cu natura nu te poți pune, iar furtuna dezlănțuită la malul mării după lăsarea întunericului ne-a împiedicat să arătăm până la capăt ce înseamnă Forza ZU. Pentru că dincolo de bucurie şi distracție trebuie să fim şi responsabili, s-a decis, împreună cu autoritățile, că evenimentul nu poate fi reluat după ce scena a fost inundată, în condițiile în care exista un mare pericol de electrocutare. Ne pare rău că a trebuit să ne oprim astfel, dar, cum au promis Buzdu şi Morar, FORZA ZU nu se opreşte aici! "Ploaia nu ne pune la pământ, ploaia ne va face mai mari! Forza ZU se întoarce!", au promis Buzdu şi Morar. Vă aşteptăm în număr cel puțin la fel de mare şi la "reluare"!

Aşa am trăit, oră de oră, minut cu minut, #ForzaZU2017:

21:55 - Din păcate, din cauza furtunii şi a riscului ca artiştii şi publicul să aibă de suferit, FORZA ZU 2017 se opreşte aici. DEOCAMDATĂ! Buzdu şi Morar le-au promis eroilor care au fost prea ZU ca să fugă din calea ploii şi a vântului că la RELUAREA Forza ZU, peste o lună, două sau, cine ştie, peste o săptămână, vor avea accesul asigurat în Tribuna VIP!

"Pentru că voi sunteți adevărații eroi ai Forza ZU, colegele şi colegii de la Radio ZU vor nota numărul fiecăruia dintre cei care vă aflați în fața scenei, care au ramas pe ploaie, pe furtună. O să stați la tribuna VIP la urmatorul Forza ZU. Deşi Forza ZU e despre bucurie şi distracție, e al 7-lea an în care suntem respnsabili şi, după şedințe cu Jandarmeria, cu Primăria, din păcate autoritățile nu ne mai lasă să continuăm. Sunt scule care pot să curenteze artiştii. Nu mai putem continua! Promitem o nouă ediție de Forza Zu într-o lună, două, poate peste o săptămână... Dar nu putem continua. Ne pare rău! Vă iubim! Suntem ZU de 8 ani, trecem prin apă şi prin foc! Acesta nu este un moment greu, este momentul în care ne dăm seama că lucrurile trebuie să meargă mai departe. Vă iubim, dar trebuie să fim responsabili! Am vorbit cu La Familia, cu Delia, cu Carla's, cu The Motans, cu Andra, cu Smiley şi începând de luni... nu trebuie să rămână aşa! Indiferent unde şi cum, Forza ZU 2017 va continua! Nu punem punct aici,e doar o virgulă. Toți de aici din față aveți tribuna VIP la următorul Forza ZU", le-au spus Daniel Buzdugan şi Mihai Morar celor rămaşi în ploaie pentru a aştepta reluarea concertului.

20:53 - Furtuna ne-a obligat la o pauză, pentru siguranța publicului şi a artiştilor.

20:35 - Feli a fost pentru prima oară la Forza ZU! Momentul ei a fost memorabil - VIDEO

20:25 - În seara asta publicul de la FORZA ZU a jucat rolul Deliei pe piesa "Gura ta". Asta înseamnă să faci MEGA - KARAOKE! Priceless! - VIDEO

20:20 - Deepcentral cântă pentru peste 75.000 de oameni! Asta e FORZA ZU!

20.02 - Lora pe scena FORZA ZU, ladies&gentlemen! Îți arată că nu te poți împotrivi distracției pe plaja Modern! - VIDEO

20:00 - Jo ne-a povestit, după ce a coborât de pe scenă, că de ieri până azi cea mai nouă piesă a ei cu Randi, "Mă întreabă inima", a adunat un milion de views doar în ultimele 24 de ore! Bine, bineee!

19:52 - What's Up a venit la FORZA ZU cu o "armată" de toboşari să-ți spună că "Toate drumurile duc la tine" şi a păstrat tradiția din fiecare an: a cântat cu steagul României la gât! - VIDEO

19:47 - Pe scena FORZA ZU s-a cântat imnul României şi a fluturat tricolorul. Apoi bloggerii veniți la FORZA ZU cu Trenul ZU au umplut scena, iar 70.000 de oameni au umplut până la ora asta Plaja Modern! Vă mulțumim!

19:35 - Ruby a urcat pe scenă, ZU people! - VIDEO

19:26 - Jo ne-a arătat că la FORZA ZU te simți "Cu un picior în rai". Şi n-a venit cu mâna goală, ci cu Shift! - VIDEO

19:15 - Suntem din ce în ce mai mulți! Atât de mulți, încât nu se mai vede marea!

19:06 - Andreea Bălan, a.k.a Wonder Woman, şi Cortes au fost pentru prima oară în această formulă la FORZA ZU cu "Uită-mă". Evident de pe plaja ZU nu puteau să lipsească "Lasă-mă papa la mare" şi "Liberă la mare"! - VIDEO

19:04 - Buzdu şi Morar au provocat miile de oameni de pe Plaja Modern la cel mai mare sărut din România. Cam timidă lumea pe lumină ;) Mai încercăm o dată mai pe seară

19:00 - Adda a spus "prezent" şi anul ăsta la Forza ZU! - VIDEO

18:47 - Nicole Cherry clar s-a făcut mare! Parcă nu a fost niciodată atât de sexy la FORZA ZU! - VIDEO

18:42 - Uh! Uh! Oare ce a pregătit Andreea Bălan? Stay tuned, ca să vezi! FORZA ZU 2017 e LIVE pe ZU TV!

18:36 - Buzdu şi Morar au pregătit ceva prea tare pentru publicul de la FORZA ZU: au prezentat un moment FĂRĂ CUVINTE. Pentru că aşa i-ați lăsat de fiecare dată în cei 7 ani de Forza ZU! Sperăm că ai văzut cum au mimat "Nicole Cherry"!

18:31 - Lidia Buble are şi o surpriză: un cover după "Ochii tăi", a trupei Holograf! Frumi sau ce? VIDEO

18:28 - Cam cât de cool e Nicole Cherry?

18:20 - Flick şi What's Up fac freestyle în backstage, în timp ce Lidia Buble şi Adi Sînă cântă împreună, ca în fiecare an de FORZA ZU.

18:13 - Adi Sînă n-a avut bani de bilet, dar oricum nu avea nevoie la Forza ZU, unde distracția e gratis! - VIDEO

18:03 - Irina Rimes e pregătită şi ea să urce pentru prima oară pe scena FORZA ZU!

Adda a venit fără burtică la FORZA ZU anul ăsta, după ce anul trecut era însărcinată şi ne-a spus-o nouă în premieră.

18:00 - Raluka a venit la FORZA ZU şi cu Killa Fonic. Asta e "Aroma" distracției! VEZI AICI CUM A FOST MOMENTUL - VIDEO

17:58 - Artiştii continuă să sosească pe covorul verde.

17:57 - Speak se ocupă cu simț de răspunde Instagram Takeover pe pagina Radio ZU.

17:42 - 3 Sud Est ne-au dat "Emoții" pe scena de la FORZA ZU (VIDEO)! După 20 de ani de carieră, băieții ăştia tot mai fac lumea să cânte cu ei! Ne-au cântat unele dintre cele mai frumi piese din "uzina" lor de hituri: "Liberi", "Amintirile", "De dorul tău" sau "Atunci când îți va fi mai greu" sau "Cine eşti".

17:35 - Buzdu şi Morar dau startul distracției la puterea FORZA ZU! Va fi o seară MA-GI-CĂ în capitala de vară a României! În fața scenei sunt deja mii de oameni care fac valuri şi cântă "Mă-ntorc la tine iar şi iar mare albastră..." cu Buzdu şi Morar!

17:17 - Mihai Morar şi Daniel Buzdugan sunt pregătiți să dezlănțuie FORZA ZU!

17.00 - Adi Mihăilă - The Hitman şi DJ Lucian Bărbulescu au dat drumul la cel mai #blană warm-up EVER! Hai pe ZU TV să vezi toată nebunia!!!

16:58 - Feli a ajuns şi ea la Forza ZU cu o ținută care ne arată că are centura neagră în muzică!

16:50 - Alina Eremia l-a făcut pe Răzvan Popescu să leşine când a coborât din limuzină pe covorul verde!

16:42 - 3 Sud Est au ajuns şi ei față în față cu Flick şi Popescu pe covorul verde. Mihai a venit împreună cu fetița lui, în timp ce pe Laurențiu Duță fiica l-a "trădat" pentru o prietenă. La 20 de ani de la lansare, băieții tocmai au anunțat la microfonul ZU TV că în curând vor lansa un single nou! Până atunci, abia aşteptăm să-i vedem pe scena FORZA ZU!

16:40 - La 17:00, Adi Mihăilă - The Hitman și DJ Lucian Bărbulescu te pregătesc pentru nebunie cu cel mai tare warm-up EVER! La 17:30, Buzdu și Morar dau startul concertului.

 

 

16:26 - Raluka şi Speak au păşit şi ei pe covorul verde.

 

 

@ralukaofficial are cea mai #blană freză de la #ForzaZU2017

A post shared by @zutvofficial on

 

Raluka are probabil cea mai cool coafură de la FORZA 2017! Iar Speak nu doar o să cânte, ci face şi Instagram Takeover pe pagina Radio ZU!

16:09 - Primii artişti care au ajuns pe covorul verde sunt băieții de la Deep Central.

16:03 - Lumea s-a adunat deja în fața scenei şi e gata de distracție! În spatele scenei, Flick şi Popescu îi întâmpină pe artişti pe covorul verde, iar Nadia şi Iulia iau pulsul publicului.

Hai pe ZU TV să vezi şi tu tot ce se întâmplă!

15:50 - ZU People! R U ready? Ne pregătim pentru un super show marca Manuel Riva!

15:12 - Delia a venit şi ea să-şi facă temele pentru cel mai mare concert din România! Eşti gata pentru Forza ZU 2017? Noi da! AMR puțin!

14:32 - Irina Rimes a spus şi ea prezent la repetiții. Oamenii se adună deja la scenă, deşi încă ne plouă.

14:23 - Grasu XXL şi Guess Who îi dau cu "Turbofin" la repetițiile pentru Forza ZU!

14:10 - După cățelul Lidiei Buble, The Motans au ocupat scena.

13.20 - Lidia Buble nu a venit singură la Forza ZU: şi-a adus şi cățelul la repetiții.

13:00 - 'Neața la prânz! După ce dimineață ne-a plouat de ne-a rupt, au început în sfârşit repetițiile pe scena Forza ZU! Andreea Bălan şi Cortes sunt primii care au înfruntat ploaia.

21:28 - Feli, se aude bine?

20:40 - Se lasă seara. Repetițiile continuă. Doamnelor și domnilor... Adda!

20:12 - Andra a fost la serbarea lui David de la grădi, iar acum David a venit cu mami la repetiții.

20:02 - Alina Eremia a repetat cu dansatorii ei coregrafia pentru mâine.

19:43 - Adrian Sînă a răspuns PREZENT!

19:27 - Ami a început repetiția pentru Forza ZU.

19:19 - Lora e prima artistă care testează microfoanele. Lumea a venit direct de pe plajă la repetiții.

19:17 - Emoții mari pentru toată lumea! Încep repetițiile!

18:26 - Lora și Speak au ajuns în "recunoaștere", să vadă scena pe care vor cânta mâine seară.

17:31 - Au ajuns și băieții de la Noaptea Târziu. Ce le mai place!

17:10 - Fetele de la Skirt Bike au pedalat 10 kilometri, în fustă, să se întâlnească cu Popescu și Flick. Bineee!

16:47 - Popescu și Flick fac emisiune pe Radio ZU, de pe scena Forza ZU.

14:35 - S-a furat mireasaaa!!! Buzdu a comis-o!

 

 

Eu sunt un pescăruș... Constanta ❤

A post shared by Daniel Buzdugan (@danielbuzdugan) on

10:04 Gazdele Forza ZU, Buzdu & Morar, Popescu & Flick, cei mai tari vloggeri din România și cei mai norocoși fani au ajuns la destinație cu Trenul ZU. Uite cum a fost pe drum!

 

 

Primul party in tren, spre mare. #forzaZU

A post shared by Bianca Adam (@bieadam) on

07:38 Trenul ZU s-a pus în mișcare din Gara de Nord, cu destinația Constanța. Totul a fost live pe Radio ZU și pe Facebook. Uite ce nebunie a fost!

 

Scena e pregătită să-i primească pe cei câțiva zeci de artiști care vin la Forza ZU. Noi suntem aproape gata. Tu?

România, ești gata? Radio ZU și ZU TV te invită la cel mai mare concert din România. Zeci de artiști vor urca pe scena de la Forza ZU, sâmbătă, pe plaja Modern din Constanța. Vino să cântăm împreună live piesele tale preferate! Intrarea este liberă. 

Începem la ora 16, cu un super show marca Manuel Riva. La 17:30, Adi Mihăilă - The Hitman și DJ Lucian Bărbulescu te pregătesc pentru nebunie cu cel mai tare warm-up EVER! La 18:00, Buzdu și Morar dau startul concertului. Zeci de artiști și trupe vor cânta până la final. Păstrăm tradiția și facem frumos și în 2017. Ne vedem acolo!