FORZA ZU 2018 s-a încheiat, dar starea numită Forza ZU rămâne în fiecare dintre voi, cei care ați fost prezenți la Iaşi sau care ați stat cu ochii pe acest fenomen mai de la distanță.

"Mulțumim, România! Ai fost fantastică! Asta e țara în care vreau să trăiesc", au fost ultimele cuvinte ale lui Mihai Morar pe scena FORZA ZU 2018, din Piața Palatului de la Iaşi.

FORZA ZU 2018. Peste 30 de artişti pe scenă, peste 120.000 în public. Cum a fost? Check it out!

FORZA ZU 2018 a fost mai mult decât un eveniment. I-am spus un fenomen cât un oraş şi nu ne-am înşelat. În public ați fost peste 120.000 în fața televizoarelor, pe ZU TV, sau a calculatoarelor, pe platformele pe care cel mai mare concert din România a fost transmis LIVE ați fost, cu siguranță şi mai mulți.

Şi dacă se mai îndoieşte cineva că FORZA ZU este o stare perpetuă, nu doar un concert care are loc o dată pe an, ar trebui să vadă imaginile care surprind perfect tot ceea ce înseamnă acest fenomen.

Aşa s-a văzut cel mai mare concert din România. Anul acesta a fost Iaşi. La anul, cine ştie? Poate ajungem chiar în oraşul tău! MultZUmim pentru încă o FORZA ZU de poveste!

Mai multe imagini în GALERIA FOTO