FORZA ZU 2018 este la Iaşi. Am dat tonul distracției încă de pe 24 mai şi terminăm duminică, 27 mai. Superconcertul FORZA ZU a avut loc sambata, 26 mai, şi peste 30 de artişti au urcat pe scenă pentru a-ți arăta ce înseamnă distracția de la A la ZU. Peste 120.000 de oameni au venit în Piața Palatului, stabilind un nou record de asistență la FORZA ZU. Ați dovedit încă o dată că voi sunteți FORZA ZU şi vă mulțumim pentru asta!

Astea sunt cele mai importante momente de la FORZA ZU 2018:

UPDATE: Carla's Dreams a electrizat publicul de la FORZA ZU. Peste 120 000 de oameni au cantat cu ei "Acele" sau "Până la sânge". Drept răsplată, Carla's Dreams i-a adus pe scenă şi pe cei de la Blacklist. La final, s-a repetat istoria de acum doi ani şi moldovenii mascați au revenit pe scenă pentru un bis, dând peste cap desfăşurătorul.

UPDATE: Smiley a dat-o în "Vals" la Forza ZU.

UPDATE: Guess who came by? Ai ghicit: Guess Who și Grasu XXL. Au venit la pachet, ca de obicei, şi au dat drumul la karaoke cu publicul venit la FORZA ZU 2018, la Iaşi.

UPDATE: Delia a urcat pe scena Forza ZU si 120 000 de oameni au cantat alaturi de ea. La final a revenit pe scena si The Motans si au cantat impreuna "Weekend".

UPDATE: La Familia sunt şi ei prezenți pe scena Forza ZU la Iaşi.

UPDATE: The Motans si-a facut botezul la Forza ZU anul acesta. Cei 120 000 de oameni prezenti in Piata Palatului i-au facut lui Denis o primire mai frumoasa ca Marilyn Monroe.

UPDATE: 120.000 de oameni au fredonat "Un trandafir creste la firida mea", impreuna cu baietii de la Pindu. Lora a urcat din nou pe scena Forza ZU si a cantat alaturi de ei.

UPDATE: Irina Rimes si-a indeplinit un vis. A cantat pentru prima data la Forza ZU. Irina a facut insta story cu cei 120 000 de oameni din Piata Palatului din Iasi.

UPDATE: V-am obişnuit deja cu momente #pieledegăină la FORZA ZU. Iar 2018, anul în care România aşa cum o ştim împlineşte 100 de ani, nu putea face excepție. Imnul României a răsunat din piepturile artiştilor români şi ale celor peste 120.000 de oameni veniți la FORZA ZU în inima Moldovei, la Iaşi.

UPDATE 22.35 În Piața Palatului s-au adunat aproxiamtiv 120.000 de oameni. Vă multZUmim!

UPDATE: Connect-R le-a adus aminte romanilor că vara nu se doarme pe la noi. A facut-o de pe scena Forza ZU şi peste 120 000 de oameni au dansat pe piesa lui. Surpriza a fost un duet cu Andra.

UPDATE: Randi are o mulțime de piese "la sentiment", dar parcă niciodată nu a emoționat atât de tare cum a făcut-o la FORZA ZU 2018 cu un tribut Laura Stoica.

UPDATE: Lora s-a simtit ca acasa in inima Moldovei, la Forza ZU. A purtat o tinuta inspirata din portul popular si a venit cu un ansamblu de dansatori care au facut pe toata lumea sa se miste pe ritmurile din folclor.

UPDATE Doua inimi au cantat pentru alte 105 000 de suflete prezente in Piata Palatului. Pentru cateva minute, Iasiul a fost "acasa" pentru viitoarea mamica Feli.

UPDATE Nationala de rock a Romaniei a cantat in fata a peste 100 000 de spectatori. Trupa Iris i-a facut pe oameni sa scoata telefoanele si sa ofere unul dintre cele mai frumoase momente de la Forza ZU.

UPDATE: Andra e specialista momentelor #pieledegăină de la FORZA ZU. A demonstrat-o şi la Iaşi

FORZA ZU 2018. Fly Project a încins atmosfera la Iaşi

UPDATE: Alina Eremia a spus "prezent" la FORZA ZU 2018, iar show-ul ei a fost o nebunie.

UPDATE: Antonia a făcut show la FORZA ZU, la Iaşi la cinci ani de cand canta pentru prima oara pe scena Forza ZU.

VIDEO. 3 Sud Est s-a întors la FORZA ZU

FORZA ZU 2018. Mira a aflat pe pielea ei ce înseamnă Forza ZU

UPDATE FORZA ZU 2018. Liviu Teodorescu a debutat la Forza ZU

UPDATE 20.02: Adda s-a întors la FORZA ZU şi ne-a cântat din nou din suflet, cum a ştiut ea mai bine.

UPDATE 19.47 Lino a urcat pentru prima oară pe scena Forza ZU şi Panamera a făcut furori:

UPDATE 19.40: Concertul a fost oprit pentru scurt timp de Buzdu şi Morar, în timpul recitalului lui Lino, pentru ca o ambulanță să poată interveni undeva în fața scenei, unde unei persoane i s-a făcut rău. Show-ul s-a reluat după câteva minute.+

UPDATE 19.28 Noaptea Târziu au debutat la Forza ZU la 4 ani de când s-au lansat pe YouTube - VIDEO

UPDATE: Jo, spectacol şi culoare pe scena Forza ZU:

UPDATE 19.15 VIDEO. Guz, debut #pieledegăină la Forza ZU 2018

UPDATE 19.05 FORZA ZU 2018. Lidia Buble a făcut show la Iaşi - VIDEO

UPDATE 18.50 FORZA ZU 2018. Raluka şi Vescan au făcut show la Iaşi - VIDEO

UPDATE 18.35 Trei fete frumoase din Botoşani au un imn neoficial pentru FORZA ZU 2018.

UPDATE 18:30: VIDEO. Ioana Ignat a cântat pentru prima oară la FORZA ZU

UPDATE 18.10: VIDEO. Vanotek a încins atmosfera la FORZA ZU 2018

UPDATE 17.55: What's Up a dat tonul în forță la FORZA ZU 2018 - VIDEO

UPDATE 17.45: FORZA ZU 2018 A ÎNCEPUT!

UPDATE 17:20: Atmosfera pe scena FORZA ZU începe să se încingă. Uite cum a fost la warm up cu Adi Mihăilă - The Hitman şi DJ Lucian Bărbulescu:

UPDATE 16.53: What's Up a venit cu mascații la Forza ZU. Nu cu mascații ăia care dărâmă uşi, cu mascații din echipa cu care va face show pe scena de la Iaşi. Alina Eremia a fost o apariție extrem de sexy pe covorul verde, iar Liviu Teodorescu a avut ceva probleme cu transportul până la scenă, Mini Cooperul care l-a adus fiind uşor neîncăpător pentru "Înălțimea sa" :)

UPDATE 16.30. Artiştii au început deja să sosească pe covorul verde de la FORZA ZU 2018. Ioana Ignat, debutantă la Forza ZU, a fost printre primii veniți, urmată de băieții de la Noaptea Târziu, care ieri au împlinit 4 ani de când s-au lansat pe YouTube, iar azi, la 4 ani şi o zi, cântă la cel mai mare concert din România.

UPDATE: La 16.30 dăm drumul la distracție cu un warm up asigurat de Adi Mihăilă - The Hitman și DJ Lucian Bărbulescu.

UPDATE: Au mai rămas câteva ore până la startul celui mai mare şi mai tare concert din România: FORZA ZU 2018! Vă aşteptăm acolo, începând cu ora 16.00. Până atunci, dacă eşti în zona scenei din Piața Palatului, îi poți vedea pe artişti la repetiții. Dacă nu, stay tuned! Te ținem la curent cu cele mai importante momente de la Iaşi.

UPDATE: What'sUp încheie seria primelor repetiții. Vă aşteptăm şi mâine la scena Forza ZU.

UPDATE: Feli şi băieții de la Noaptea Târziu s-au acomodat şi ei cu scena de la Forza ZU şi abia aşteaptă ziua de mâine.

UPDATE: The Motans au repetat şi ei la Iaşi şi sunt gata pentru concertul de sâmbătă. Mai multe imagini de la repetiții găseşti în GALERIA FOTO FORZA ZU 2018

UPDATE: Adda şi Lora au urcat deja pe scena FORZA ZU pentru ultimele pregătiri înainte de concertul de sâmbătă. GALERIE FOTO

UPDATE: Artiştii care au sosit deja la Iaşi au început repetițiile pentru superconcertul FORZA ZU de sâmbătă. Ai imagini din capitala distracției în GALERIA FOTO

UPDATE: În aşteptarea marelui concert de sâmbătă, #ForzaZU2018 prezintă Bucateria Acoustic Sessions: Katarina, Milan și Serghei Manaf Acoustic

FORZA ZU 2018 este mai mult decât un eveniment, mai mult decât o stare. FORZA ZU 2018 este un fenomen. Anul ăsta nu ai doar un ZUper concert, ci ai distracție de la A la ZU! Ţi-am pregătit o mulțime de surprize: proiecții de film, piese de teatru, artă stradală, street food și o zonă dedicată mișcării.

#ForzaZU2018 | Trei zile de concerte, înainte şi după cel mai mare concert din România

FORZA ZU 2018, 26 MAI. Pe scena din Piața Palatului Culturii din Iaşi vor urca, după ora 16.00, peste 30 de artişti ale căror hituri le asculți zilnic şi le fredonezi. Vor fi 8 ore de hituri live pe o singură scenă.

FORZA ZU 2018. Artiştii care vin să cânte sunt: CARLA'S DREAMS, DELIA, IRINA RIMES, LA FAMILIA, THE MOTANS, ANTONIA, BLACK LIST, VANOTEK, ALINA EREMIA, LIVIU TEODORESCU, RALUKA, MIRA, IOANA IGNAT, WHAT'S UP, SMILEY, FELI, ANDRA, GRASU XXL, GUESS WHO, LIDIA BUBLE, LORA, EDWARD SANDA, NOAPTEA TÂRZIU, LINO, GUZ, FLY PROJECT, CONNECT-R, ADDA, RANDI, PINDU, IRIS, 3 SUD EST, VESCAN, JO.

Warm-up-ul va fi asigurat de Adi Mihăilă - The Hitman și DJ Lucian Bărbulescu.

Unde te distrezi, unde mănânci, unde te relaxezi și unde faci mișcare la FORZA ZU 2018? Avem de toate! Fie că vii la Iași doar pentru o zi sau că o să fii prezent pe toată perioada evenimentului, îți garantăm că nu o să te plictisești și că vei avea activități de la A la ZU. 

Forza ZU 2018 a început. Vezi harta zonelor de distracție!