Există vreun adolescent care nu s-a uitat la Harry Potter? Au trecut 20 de ani de la prima carte a lui J. K. Rowling și 16 ani de la primul film din serie. ”Harry Potter și Piatra Filozofală” cucerea milioane de adolescenți, în 2001. Au urmat noi continuări, iar Ariana Grande se pare că a fost unul din cei mai mari fani ai seriei. Dovada? V-o dăm imediat! 

J.K. Rowling este recunoscută pentru frecvența postărilor sale pe Twitter. Indiferent dacă dezvăluie un alt secret despre Hogwarts sau scrie despre altceva, fanii adevărați nu trebuie să piardă.

AWW! La 5 ani, fetița lui Beyonce îi poartă divei pantofii cu toc

Așa s-a întâmplat și într-una din ultimele postări, care a primit rapid replica de la nimeni alta decât Ariana Grande. Deși scrie despre vrăji, blesteme și incantații, scriitoarea n-a reușit să treacă peste fobia pe care o are pentru păienjeni și i-a mulțumit public soțul ei că "a salvat-o".

 

În replică, Ariana Grande i-a citat tweet-ul, și a adăugat cuvintele "arania exumai", incantația folosită de Harry Potter în Harry Potter și Camera Secretelor pentru a distruge păianjenii care-l amenințau pe el și pe Ron, aparent blocați în Pădurea Interzisă. J. K. Rowling se pare că uitase...