Miley Cyrus a lansat recent videoclipul pentru piesa „Mother's Daughter”, piesă ce are un puternic mesaj de susținere al femeilor.

De data aceasta, Miley Cyrus a mizat pe diversitate și i-a ieșit. Pe lângă multe figuri cunoscute, de departe, cea mai uimitoare apariție a fost cea a lui Tish Cyrus, mama artistei, care este la fel de badass precum fiica ei.

Tish Cyrus

Trydryn Scott. „Femeile ca mine (tinere sau bătrâne) îmi dau speranța să continui să lupt pentru libertatea femeilor de culoare din lume!”​

Melanie Sierra. „Vocea este adevărul meu și adevărul meu este sângele artei mele, este pulsul care-mi permite să lupt pentru mine și pentru alții ca să fim întotdeauna auziți și văzuți”.

Paige Fralix. „Singura modalitate prin care mă pot asigura că sunt reprezentată este să-mi folosesc propria voce”.

Aaron Philip. Este o tipă transgender de 18 ani, care activează în industria modellingului.

Vendela.Nu mi-e frică să fiu cine sunt și nu ceea ce societatea spune că ar trebui să fiu ca femeie. Nu mă conformez normelor.”

Amazon Ashley. „Trăim vremuri negre, dar asta va fi temporar. Mă rog ca binele să învingă și întunericul să nu triumfe.”

Casil McArthur. „Existența mea n-ar trebui să supere pe nimeni, și dacă o face, foarte bine. Oamenii ca mine și comunitatea mea nu pleacă nicăieri.”

Lacey Baker. „E așa de multă dragoste de împărțit în comunitatățile LGBTQ din toată lumea, și să ai posibilitatea de a face asta prin intermediul skateboardingului este atât de frumos”.