Maluma a ajuns să fie genul de artist global-icon, pe care toată lumea își dorește să-l atingă, iar artiștii se înghesuie să colaboreze cu el. Deși este frumos, sexi și extrem de talentat, Ana Guerra - o tipă care face furori în ultimele zile - a avut curajul de a spune "NU!".

Cântăreața, care s-a lansat după ce a participat la un concurs de talente în 2017, a fost invitată la o emisiune TV pentru a-și promova piesa pe care a lansat-o în colaborare cu Juan Magan, "Ni Hora". Întrebată de gazda emisiunii Inés Ballester în ce măsură și-ar dori o colaborare cu Maluma, frumoasa artistă n-a ezitat să răspundă.

Ana Guerra l-a criticat pe Maluma pentru versurile cântecelor sale, care denigrează femeile: „Eu cred în libertatea de exprimare. Oricine poate să cânte și să spună ce vrea, dar nu împărtășesc aceleași valori cu Maluma. Dacă Maluma a decis să meargă în altă parte și să spună «am de gând să mă alătur mișcării feministe și doresc să colaborez cu Ana Guerra, o persoană care cântă un stil similar cu muzica mea,» Ei bine, de ce nu? . Este o chestiune de principiu. Știu că muzica este grozavă, dar nu voi denigra niciodată o femeie și nici nu o voi lipsi de respect".

Nu este prima oară când Maluma e criticat pentru versurile cântecelor sale. A fost boicotat pe rețelele de socializare, femeile l-au criticat, el a fost descris ca macho și misogin, dar puțini artiști au vrut să se poziționeze vis a vis de aceste polemici.