Inna a avut onoarea să participe la una dintre cele mai tari petreceri organizate de casa ei de discuri, brunch-ul Roc Nation. Artista noastră a fost invitată să participe alături de nume importante ale muzicii internaționale, precum Beyonce, Jay-Z, DJ Khaled, Usher, Miguel sau P Diddy.

Inna a făcut senzație la evenimentul organizat la Los Angeles, iar dovadă stau mai multe fotografii postate pe contul ei de Instagram. Inna a purtat un outfit extrem de interesant, cu care a atras privirile tuturor: o salopetă neagră cu un decolteu adânc și o bustieră din dantelă. Totul accesorizat cu o pereche de cizme negre. Apariția ei a fost apreciată de către fani, iar like-urile n-au întârziat să apară.

În cazul în care vă întrebați ce căuta Inna acolo, alături de Beyonce sau Jay Z, vă spunem doar atât: “YO” - primul album al Innei cu melodii doar în limba spaniolă - a fost lansat cu Roc Nation, casa de discuri a lui Jay-Z, care reprezintă artiști de top din întreaga lume precum Rihanna, Shakira, Mariah Carey, Damien Marley, Miguel, Willow Smith. Cam tare, nu?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🥂

A post shared by INNA (@inna) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😘

A post shared by INNA (@inna) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🥴 🤙

A post shared by INNA (@inna) on