Una dintre cele mai prestigioase reviste din lume a început cu stângul anul 2018. Coperta Vanity Fair a făcut înconjurul internetului, din cauza câtorva gafe de prelucrare foto.

De ani buni, Vanity Fair adună la un loc nume grele din industria filmului și a televiziunii, pentru o copertă anuală dedicată lumii Hollywood-ului. Anul acesta, coperta s-a făcut remarcată din cauza unei gafe epice în Photoshop. Mai exact, niște mâini și niște picioare în plus. Reese Witherspoon și Oprah Winfrey au fost victime sigure. 

Cele două staruri s-au amuzat pe Twitter pe seama editării și au făcut haz de necaz: ”Acum toată lumea știe... am 3 picioare. Sper că mă veți accepta și așa”, a scris Reese. Oprah i-a comentat spunând că: ”Îți accept al treilea picior. Pentru că știu că și tu îmi accepți a treia mână”. 

Cei de la Vanity Fair și-au recunoscut greșeala de editare în cazul lui Oprah și au corectat-o pentru varianta online. În ceea ce o privește pe Reese, au spus că este o iluzie optică, din cauza liniei rochiei, și nu o greșeală de prelucrare foto.