La doar 36 de ani, Britney Spears s-a căsătorit de două ori, a divorțat tot de atâtea, a pierdut probabil șirul bărbaților cu care a fost logodită, iar acum e convinsă că trebuie să-și încerce din nou norocul.

Cântăreața se pregătește să meargă din nou la altar, după ce iubitul său Sam Asghari, i-a dat inelul de logodnă. Cei noi nu s-au mai ferit de privirile curioase ale paparazzilor, iar Britney și-a etalat bijuteria pe plajele din Hawai, unde cuplul își petrece acum vacanța.

 

OMG! Maluma și-a riscat viața pentru filmările celui mai recent videoclip. Uite ce a făcut!

Cum iubitul ei este cu 13 ani mai tânăr, are doar 23 de ani, se pare că Britney și-ar fi cumpărat singură inelul cu diamant, iar presa de peste Ocean scrie că nunta ar putea avea loc în preajma Valentine's Day. ”Din moment ce Sam trăiește oricum din banii ei, Britney își va cumpăra singură inelul de logodnă. Nunta va avea ca temă principală flururii, iar în momentul în care cei doi își vor spune jurămintele în aer vor fi eliberați mulți fluturi Monarh”, a povestit în urmă cu ceva timp o sursă apropiată artistei pentru Radar Online. „Ei își doresc ceva intim și clasic, în preajma zile de Valentine’s Day. Toată lumea se bucură pentru ei și ea este fericită că familia ei l-a acceptat pe Sam”.

Noi îi dorim un sigur lucru: să fie cu noroc de data asta!