Săptămâna trecută, Demi Lovato a postat pe contul ei de Instagram câteva fotografii needitate, în care își arată celulita "în toată splendoarea". Artista de 25 de ani a pozat îmbrăcată sumar în fața unei oglinzi, iar acum a explicat de ce a făcut asta.

Într-un interviu pentru E!News, Demi Lovato a povestit că "Într-o noapte, mă tot uitam pe Instagram și am început să mă compar cu modelele de acolo. Atunci am știut că trebuie să arat realitatea în contul meu, așa că am ales să plătesc tribut pentru toate <<defectele>> mele"

Lovato se luptă de mai mulți ani cu tulburări de alimentație și a criticat de multe ori standardele actuale de frumusețe, care le provoacă, mai ales adolescentelor, o serie întreagă de complexe. „Pe cei care se confruntă cu tot felul de probleme i-aș sfătui să caute mulțumirea. Este foarte important să apreciezi ceea ce ai și să te concentrezi asupra aspectelor pozitive din viața ta. ”, a mai spus Demi Lovato.

„Boomerang-ul mi-a curățat picioarele, dar am celulită la fel ca 93% dintre femei, dar tot mă iubesc pe mine. Nu am un abdomen plat, dar tot mă iubesc. Vergeturi şi surplus de grăsime şi totuşi mă iubesc“, a scris Demi Lovato în dreptul imaginilor postate pe InstaStories.