Priyanka Chopra și Nick Jonas sunt couple goals. Cei doi apar pe coperta celui mai recent număr al ”British Vogue”, publicație pentru care au oferit și un super interviu.

Priyanka a profitat de ocazie și le-a oferit celor de la British Vogue un interviu pentru numărul ce va apărea în luna august. Soția lui Nick Jonas a povestit cum a fost perioada de izolare pentru ea și pentru Nick.

”Am stat la casa noastră din Los Angeles. Chiar dacă a fost greu să fiu departe de părinții mei care au rămas în India, am fost recunoscătoare că am petrecut timp cu soțul meu, familia mea, cu câinii mei și, în special, cu nepoata mea de 4 ani, Krishna. 

Creativitatea a fost mereu soluția care m-a scăpat de anxietate. Am scris la cartea mea, am citit scenarii și a lucrat la conținut pentru un film...aaaa și am încercat să învăț să cânt la pian.”

Perioada următoare se anunță a fi una extrem de încărcată pentru Priyanka. Actriță și-a anunțat fanii de pe Instagram că a semnat un proiect important cu cei de la Amazon.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@britishvogue ❤️ @nickjonas

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on