Selena Gomez a profitat de pauza pe care a luat-o în relația cu Justin Bieber pentru a se distra alături de cei mai buni prieteni, pe un yacht, la soare, în Sydney, Australia. Inevitabil, au apărut și comentariile răutăcioase, iar Selena a avut grijă să le răspundă în cel mai bun mod posibil.

De când a anunțat că a suferit un transplant de rinichi, în vara anului trecut, Selena Gomez a evitat să se afișeze în public, iar postările sale pe rețelele de social media au devenit și mai sporadice. Totuși, paparazii au pus din nou ochii pe ea de când a reluat relația cu Justin Bieber. Deși cei doi au luat o pauză, fotografiile cu Sel și prietenii ei nu au întârziat să apară. 

 

VIDEO | TOP 5 melodii orientale care au cucerit România în 2018

În pozele făcute de paparazzi, se vede că artista are câteva kilograme în plus, dar și o cicatrice destul de mare pe picior. Comentariile răutăcioase, cum că s-ar lăuda cu cicatricea rămasă după transplant, au primit răspunsul bine meritat chiar de la Selena: "Mitul frumuseții – o obsesie pentru perfecțiunea fizică, care prinde femeia modernă într-un ciclu nesfârșit de lipsă de speranță, de conștientizare exagerată de sine și de ură de sine, în timp ce încearcă să îndeplinească definiția imposibilă a socieții de frumusețe perfectă. Am ales să am grijă de mine pentru că vreau, nu ca să demonstrez ceva cuiva", a scris Selena pe Instagram, în comentariul unui video în care se vede cum se distrează alături de prieteni.