Thalia este o cântăreață de succes în Mexic, care a cucerit inimile tuturor în anii 2000, când a luat cu asalat SUA și Europa. Românii au cunoscut-o prin intermediul telenovelelor și a muzicii sale, iar acum a venit rândul ei să audă de România.

Thalia s-a îndrăgostit de o artistă de la noi și a ținut să arate asta într-o postare pe Insta' Stories. Celebra cântăreață a postat pe contul său un filmuleț în care îi multumește Alinei Eremia pentru că îi cântă piesa și pentru modul în care o face. Filmulețul de pe Youtube e vechi de 7 ani.

În semn de mulțumire, Thalia a scris următorul mesaj: “Fată din România, cântând Equivocada. Cu dragoste, din Romania. Îți mulțumesc pentru că mi-ai cântat piesa în spaniolă”.

Iată cum sună melodia Thaliei în interpretarea Alinei Eremia.

“Mă bucur că Thalia a apreciat momentul și modul în care am cântat piesa ei, Equivocada. Chiar dacă au trecut aproximativ 7 ani de când am interpretat piesa, nu am uitat-o nici până în ziua de astăzi. Întotdeauna am apreciat-o pe Thalia ca și cântăreața, dar și ca actriță. Într-adevăr am fost plăcut surprinsă să revăd momentul pe profilul ei de Instagram”, a spus, la rândul ei, Alina Eremia.