Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au început să-și pună la punct planurile de nuntă, iar artista deja le-a arătat fanilor o parte a unei rochii de mireasă.

Jennifer a postat o fotografie alături de dansatorii ei și o rochie de mireasă. „Să mă căsătoresc din nou? Sunt foarte sceptică după toate lucrurile prin care am trecut. Probabil că după un an de relație am realizat asta. M-am gândit mult dacă să fac pasul. Îl iubesc, îl plac. Totul a fost perfect, mult prea perfect și mult prea repede.”, a declarat artista când a fost întrebată de planurile de viitor pe care le are cu Alex Rodriguez.

J. Lo nu ratează nicio ocazie de a spune cât de bine se potrivește cu iubitul ei: „Este extraordinar să ai cel mai bun prieten și un partener cu care poți construi lucruri și simt că eu și Alex așa suntem. Ne asemănăm mult. A avea pe cineva care te înțelege cu adevărat, care înțelege că muncești mult și că îți place ceea ce faci – este perfect. Ne iubim mult și facem totul împreună… împreună ne facem mai buni unul pe celălalt'.