Cel mai curajos concurs din FM a început aseară. Alin și Steluța au spart gheața și au fost primii concurenți care au răspuns provocării ”Adevăr sau Dezbrăcare”, în direct, în studioul de la Radio ZU.

VIDEO 18+ | Așa a fost "Adevăr sau Dezbrăcare", episodul 1. Cât de departe au mers Alin și Steluța?

Cei doi nu se văzuseră niciodată, dar luni seară au făcut echipă, au răspuns împreună la întrebări, au renunțat treptat la haine, totul pentru premiul de 1000 de euro și, miza finală, o excursie la Paris.

Dar, mai întâi, să facem cunoștință cu primii doi curajoși. Adi Mihăilă - The Hitman i-a luat la întrebări înainte de concurs. 

Alin are 26 de ani, e din București și a venit la ”Adevăr sau Dezbrăcare” să-și caute pereche. A lucrat patru ani în Marea Britanie, după care s-a întors în țară. Îi e frică de avion, de aceea preferă să călătorească cu mașina.

Steluța are 32 de ani, lucrează în domeniul bancar și seamănă foarte bine cu Andra. A venit la ”Adevăr sau Dezbrăcare” pentru că vrea să-și găsească jumătatea, vrea banii și excursia la Paris. 

Întrebările și ”dezbrăcările” au început să curgă, la fel și dezvăluirile picante. Întrebată care a fost cel mai neobișnuit loc unde a făcut dragoste, Steluța a răspuns: la Therme. Vara, în piscina exterioară. 

Nici Alin n-a scăpat de adevărurile dureroase, așa se face că Steluța a aflat că el are prietenă. Știm, știm, it's complicated. Mai mult, prietena lui Alin s-a înscris și ea în concurs. 

Asta a făcut-o pe Steluța să dea puțin înapoi și să refuze ultima ”dezbrăcare”. Decizia a costat-o 100 de euro din premiul inițial, așa că la finalul jocului, cei doi au rămas cu 900 de euro.

De aici încolo, Steluța a trebuit să decidă dacă merge mai departe la hotel cu Alin și în cursa pentru Paris sau se oprește și rămâne cu banii. A ales să se oprească aici, dar i-a mulțumit lui Alin pentru joc și a spus că va împărți premiul cu el, deși regulamentul spune că fata poate să ia toți banii.

S-a lăsat și cu un dans, chiar dacă nu au rămas împreună. 

Dar, la final, au fost o echipă și asta a contat cel mai mult.