La sfârșitul lunii martie, Avicii şoca pe toată lumea și anunța, într-o postare pe Facebook, că se lasă de muzică, iar acum a făcut-o! A susținut ultimul show în Ibiza şi-a luat adio de la membrii echipei şi de la fani printr-o postare emoționantă pe Instagram.

Aşa cum spune şi el, Avicii rămâne în istorie. La doar 27 de ani, producătorul de origine suedeză se laudă cu o mulțime de hituri făcute pentru el, dar și pentru alții. ”Wake Me Up” este cea mai căutată piesă de pe Shazam din toate timpurile. Printre hituri-le compuse pentru alții se numără Coldplay - A Sky Full Of Stars, David Guetta - Lovers On The Sun, Madonna - Devil Pray sau Coldplay feat. Beyonce - Hymn For The Weekend.

4 piese beton despre care probabil nu știai că sunt compuse de Avicii

Avicii spune că muzica l-a ajutat să se maturizeze, şi tot ea i-a arătat că îi rămâne puțin timp să se ocupe şi de alte lucruri, de care e într-adevăr interesat, şi vrea să se focuseze, măcar un timp, pe omul din spatele artistului.

RECOMANDARE ZUTV.ro: Jonas Blue ft. JP Cooper - Perfect Strangers

În 2012 şi 2013, Avicii s-a clasat pe locul 3 în Top 100 DJs, pubicat de revista Dj Magazine, şi a fost nominalizat la Premiile Grammy de două ori, în 2012 cu piesa "Sunshine", cântată cu David Guetta, iar în 2013 pentru piesa "Levels".