Cu toții știm povestea de dragoste dintre rapperul G-Eazy și Halsey și piesele pe care le lansau împreună. Ei bine, se pare că G-Eazy și-a găsit o nouă parteneră.

Destul de anonimă publicului până a lansat piesa ”Hot girl summer”, Megan Thee Stallion este noua iubită a rapperului G-Eazy. Cei doi și-au oficializat relația pe Instagram, iar fanii au fost în delir. Ambii au fost prezenți în Miami, unde au cântat și au participat la ediția de Super Bowl din acest an.

”Erau cu siguranță împreună și se comportau ca atare. Ei au fost conduși la o masă unde au stat împreună și s-au distrat foarte tare, dansând și aruncând bani în club. Megan îl tot apuca pe G-Eazys de față și au avut câteva momente intime. Ambii au băut câteva pahare, iar alcoolul curgea la masa lor. G-Eazy cânta și făcea rapp pe muzica din bar, iar Megan îi dansa în brațe”., a declarat o sursă.

Halsey şi G-Eazy s-au despărțit după un an de relație în iulie 2018. ”De obicei, păstrez aceste lucruri private, dar ținând cont de natura meseriei noastre, am simțit nevoia să îmi informez fanii. G-Eazy și cu mine ne despărțim. Sunt nerăbdătoare să îmi continui viața, dedicându-mă artei și carierei. Nu îi doresc decât binele. Vă mulțumesc că ne respectați intimitatea în aceste momente”, scria artista pe Twitter.