Cu toții știm că Beyonce și Jay-Z au trei copii. Dacă Blue Ivy este deja celebră și a doborât recent un record pe Spotify, nu același lucru îl putem spune și despre gemenii Sir și Rumi, pe care nu i-a văzut multă lume.

Beyonce și Jay-Z formează unul dintre cele mai longevive și puternice cupluri din industria muzicală. Chiar dacă blițurile paparazzilor și atenția publicului este mereu concentrată asupra lor, Beyonce ține foarte mult la intimitatea familiei ei și se pare că asta se vede cel mai bine în creștere gemenilor. Artista îi ține cât mai departe de ochii curioșilor pe Sir și Rumi.

”Beyoncé încearcă să le ofere copiilor ei o viață cât mai normală, fără ca ei să simtă presiunea faimei. A fost decisă de la bun început să aleagă pentru Blue acele școli în care fiica lor să se dezvolte normal, precum orice copil de vârsta ei, să nu simtă nicio presiune pentru că părinții ei sunt celebri. Beyoncé nu va schimba nimic legat de alegerea făcută în ceea ce privește creșterea copiilor ei. Întodeauna ca mamă după primul copil știi mai bine cum să procedezi cu următorii, evoluezi, însă intimitatea acestora este cea mai importantă, vrea tot ce-i mai bun pentru copii ei”, a declarat o sursă.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sir Carter and Rumi 1 month today. 🙏🏽❤️👨🏽👩🏽👧🏽👶🏾👶🏾

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on