Iubita lui Zayn Malik, fostul membru One Direction nu a avut parte numai de momente roz în cariera ei. Gigi Hadid a vorbit deschis despre clipele grele prin care a trecut la început.

”Jean Paul Gaultier a fost primul designer care m-a lăsat să defilez la o prezentare în Paris. La momentul acela nu îmi începusem cariera, abia terminasem liceul, încă aveam corpul unei voleibaliste. Să mă îmbrace Jean Paul într-o ținută care nu îmi acoperea corpul.. adică, încă mai erau atunci stiliști sau designeri pentru care defilam, dar mă îmbrăcau în haine care mă acopereau. A însemnat extrem de mult pentru mine să mă facă să simt că el își dorește să strălucesc în felul acela.

Într-o zi voi avea o familie și nu știu dacă voi mai fi model. Îmi place partea creativă a modei. Oamenii cu care lucrez mă fac fericită, sunt foarte norocoasă să îi am alături. Dar cine știe? Poate voi începe să gătesc!”

Gigi Hadid și Zayn Malik au început să formeze din nou un cuplu anul acesta. ”Gigi şi Zayn s-au împăcat chiar înainte de sărbători, în Decembrie. Zayn a tot încercat să o contacteze pe Gigi în ultima lună, iar ea a decis să îi ofere o nouă şansă. Ea l-a iubit mereu, iar pauza dintre ei a fost necesară. Zayn a lucrat pentru muzica sa şi s-a concentrat pe sănătatea lui, iar acum se află într-o situație foarte bună”, a declarat o sursă.