Când ești celebru și ai milioane de fani, inevitabil ai de-a face și cu hateri. Vin la pachet cu celebritatea și, pur și simplu, nu ai cum să îi eviți. Sunt peste tot, dar mai ales pe rețelele de socializare.

Gigi Hadid se pare că s-a săturat de ei, așa că le-a dat replica într-o postare în care Gigi și Zayn sunt acuzați că au relație doar de fațadă, pentru PR, un lucru destul de obișnuit la Hollywood.

Modelul spune clar că este din nou cu Zayn, după o despărțire scurtă la începutul anului, chiar dacă artistul nu i-a mai dat follow pe Instagram: „Se pare că voi îmi dați tag într-o postare nouă în fiecare zi… vă rog opriți-vă… este pur și simplu ceva negativ, chiar nu am nimic cu voi. Știu că este o lume minunată acolo, mergeți și bucurați-vă de ea în loc să încercați să disecați o relație între două persoane pe care nici măcăr nu le cunoașteți și din care nu vedeți nici 99%… pentru cineva care este virtual inactiv în aplicație, nu am nevoie de follow-ul lui, ochii mei sunt tatuați pe pieptul lui. Energia pe care o depuneți pentru a face asta nu va ajută deloc în viață. Este pur și simplu inutil. Puteți să îi spuneți promo, dar postez lucruri despre iubitul meu la fel ca orice altă persoană, indiferent că este vorba că îl susțin pe Z (Zayn Malik, n.r.) sau el mă sprijină pe mine din dragoste unul pentru celălalt. Nu este nimic de înțeles… faceți o pauză. Acesta este ultimul meu comentariu pe acest subiect, dar sper că știți că nu vine din răutate, pur și simplu aș vrea ca voi să găsiți altceva care să vă inspire în viață…

 

În urmă cu aproape o lună, Zayn a dat un interviu pentru revista GQ că nu vrea să pună o etichetă pe relația cu Gigi Hadid: "Suntem amândoi adulți. Nu este nevoie să punem niciun fel de etichetă sau să încercăm să satisfacem așteptările oamenilor".