Gigi Hadid și Zayn Malik au fost cuplul preferat al multor adolescenți, iar vestea despărțirii lor nu a fost una pe care aceștia o așteptau. Recent, cei doi au dat de înțeles că lucrurile merg mult mai bine între ei. 

După ani întregi în care fanii au sperat ca Justin Bieber și Selena Gomez să se împace, același lucru s-a întâmplat și în cazul lui Gigi Hadid și al lui Zayn Malik, doar că în cazul acestora se pare că dorința li s-a îndeplinit.

Cei doi s-au despărțit și s-au împăcat de mai multe ori de-a lungul anului trecut, însă, de data aceasta se pare că lucrurile sunt mai serioase decât de obicei. Gigi Hadid a fost cea care a oferit primul indiciu despre împăcarea cu Zayn. Aceasta a postat pe Instagram o poză cu o rețetă gătită de mama lui Zayn. 

Gigi Hadid și Zayn Malik s-au despărțit în martie în anul 2018 după o relație de doi ani, însă ei s-au împăcat la puțin timp, mai exact în luna aprilie. Au existat mai multe declarații conform cărora cei doi au luat o pauză, însă în ianuarie 2019, ei s-au despărțit pentru a doua oară. Cei doi nu au făcut declarații pe seama acestui subiect, însă fanii au fost convinși că ei s-au despărțit deoarece nu au mai fost văzuți împreună la acea vreme.