Gigi Hadid va avea ocazia anul acesta să facă parte din comisia de juriu în cadrul procesului lui Harvey Weinstein, iar fanii au fost destul de încântați de misiunea modelului.

Harvey Weinstein este un cunoscut nume din industria cinematografică. Acesta a ajuns în fața instanței pentru a se confrunta cu acuzațiile de agresiune sexuală care l-ar putea trimite la închisoare pentru tot restul vieții. 

Peste 80 de femei l-au acuzat public pe Weinstein, în vârstă de 67 de ani, pentru agresiuni sexuale. Acuzațiile au dus la o serie de investigații criminale care au alimentat și mișcarea #MeToo, cea care le-a dat multor femei curajul de a mărturisi că au fost expuse abuzului sexual din partea mai multor bărbați puternici din întreaga lume.

Gigi Hadid va face și ea parte din componența juriului. Nu va fi o misiune grea pentru model deoarece aceasta a studiat psihologia criminală timp de un an. ”M-am întâlnit cu acuzatul. Le-am văzut și pe Salma Hayek și pe Ryan Beatty. Sunt convinsă că voi fi capabilă să gândesc rațional”, a declarat Gigi.