Grasu XXL este cel mai fericit om de pe pământ și are toate motivele să fie așa. Artistul a devenit tătic pentru prima dată, la vârsta de 37 de ani, după ce iubita lui, Laura Andreșan (37 de ani) a născut în urmă cu o săptămână.

Laura a adus pe lume o fetiță, bucurie mare pentru ea și partenerul său, Grasu XXL, cu care este într-o relație de peste 10 ani.

„Ce să zic, sunt moșneguț de acum! Voi fi tată! O să avem o fetiță! Nu am hotărât încă numele, prea vreți sa știți totul. E un copil așteptat, l-am programat. Ne-am dorit amândoi un copil, nu ne-a luat prin surprindere”, a spus Grasu înainte de a naște soția sa.

“O sarcină nu e doar miere și lapte, nu e un tărâm magic, ci este o dimensiune profund biologică, plină de momente minunate dar și de clipe extrem de dificile, zile în care te poți simți un psihic captiv de exemplu într-un corp ce nu-l mai recunoști, momente în care trăiești emoții ce parcă nu mai poți să le conții, și, deși ai vrea, nu poți să explodezi. Ori toate trăirile tale afectează și bebelușul, și tocmai de aceea eu mă consider extrem de norocoasă că am oameni în jurul meu care mă susțin, dar și capacitatea dobândită să mă explorez, analizez și astfel relaxez”, a scris vedeta pe blog.