Hailey Bieber nu are de a face pentru prima data cu cei care o acuză că are operații estetice, dar nu recunoaște. De data aceasta, soția lui Justin Bieber a pus punctul pe ”i”.

”Nu mai folosiți imagini care au fost editate de makeup artiști. Această imagine nu este așa cum arăt eu. Niciodată nu m-am atins de fața mea ca să îmi fac operații. Dacă veți compara mereu o imagine cu mine de la 13 ani si una de la 23 de ani, măcar nu folosiți imagini editate.”, a scris Hailey la postarea unui cont de Instagram care a făcut comparația.

Hailey nu este singura care a avut astfel de probleme. În aceeași categorie se află și colega ei, Gigi Hadid. ”Pentru cei care se întreabă, nu mi-am injectat niciodată nimic în față. Sunt fericită că fiecare face ceea ce își dorește, dacă asta îi face mulțumiți și se simt confortabili cu ei înșiși. Pe mine mă sperie lucrurile astea. Vreau să fie totul în regulă, dacă ceva merge greșit? Eu mă accept așa cum sunt. Asta nu înseamnă că nu am nesiguranțe.”, a declarat Gigi.