În 2008, o fată timidă, dar plină de viață, din Constanța, cucerea topurile muzicale cu piesa ”Hot”. Între timp, Inna - căci despre ea vorbim - a devenit una dintre cele mai de succes cântărețe din România. Hiturile ei au depășit demult granițele țării și au transformat-o într-un adevărat star internațional.

Inna a depășit 2 milioane de followeri pe Instagram, 4 milioane de subscriberi pe Youtube și se poate lăuda cu peste 11 milioane de prieteni pe Facebook. În plan muzical, de-a lungul timpului, Inna și-a unit forțele cu Pitbull, J Balvin și Daddy Yankee și toate piesele ei s-au dovedit a fi un real succes.

BETON! Știai că Ina Wroldsen, tipa care a cucerit planeta cu "Strongest", a compus o melodie pentru INNA?

Inna a ținut să le mulțumească fanilor pentru că au ajutat-o să ajungă acolo sus, printr-un colaj de fotografii postat pe rețelele de socializare.

Înainte de a cunoaște succesul internațional și de a deveni un adevărat brand de țară, Alexandra Elena Apostoleanu, pe numele ei din buletin, cânta cu pseudonimul Alessandra. Iată cum arăta Inna în 2008 și ce cânta atunci când s-a lansat în industria muzicală: