Irina Rimes s-a despărțit de iubitul său, un chitarist din trupa sa, însă după separare artista nu a vrut să vorbească despre acest subiect. Despărțirea a afectat-o, însă, foarte mult pe îndrăgita artistă.

Irina Rimes o vorbit într-o emisiune de pe Youtube despre un vis pe care l-a avut recent. Irina Rimes a visat că iubitul o trădase. Chiar dacă este, aparent, un vis, specialiştii spun că ceea ce li se întâmplă oamenilor în viața de zi cu zi se reflectă şi în vise. Astfel, dacă analizăm ceea ce a Irina Rimes a visat, putem să înțelegem că despărțirea de fostul partener i-a provocat multă tristețe în suflet.

"Mi-a făcut ceva rău. Nu m-a părăsit, m-a trădat. M-a trădat, dar cum m-a trădat. Stai să îmi aduc aminte, m-a trădat foarte rău. Ideea e că am visat chestia asta şi m-am trezit , tristă, în momentul în care m-am simțit foarte foarte trădată. Cred că în vis mi-a murit egoul. Nu recomand nimănui aşa ceva. În momentul în care mi-a murit egoul, eu m-am trezit. Şi am simțit acel sentiment pe parcursul întregii zile", a spus Irina Rimes. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sindromul copilului matur! 🤷🏻‍♀️🤪

O postare distribuită de Irina Rimes (@irinarimes) pe