Tuturor ne plac desenele animate, chiar dacă nu mai suntem copii. Te-ai întrebat vreodată cine dă glas personajelor tale preferate? De cele mai multe ori, în spatele celor mai îndrăgiți eroi de animație stau cântăreți.

Elena Gheorghe, Nicole Cherry sau Smiley au trecut deja "pe acolo", iar Irina Rimes abia acum se pregătește să-și facă debutul în cinematografie. O va dubla pe regina Watevra Wa’Nabi din "Mare Aventură Lego 2". Filmul va avea premiera pe 15 ianuarie.

"Este prima oară când fac asta şi recunosc că m-am gândit bine înainte să accept această provocare, pentru că sunt conştientă că nu pot să fac absolut tot ce îmi doresc şi că probabil abilitățile s-ar putea să mă limiteze. Trebuie să recunosc că mi-a plăcut şi cred că o să mai fac asta. Când mi s-a propus să dublez regina, personajul principal, m-am simțit puțin flatată, chiar dacă este un personaj negativ, pentru că mă regăsesc în anumite glume pe care le face, în tiparele ei de comportament. Sunt şi eu uneori răutăcioasă, cu măsură, însă consider că nu e un păcat mare să fii aşa din când în când", a declarat Irina Rimes.

Iată cum arată trailerul animației: