Jennifer Lopez trăiește, de aproape doi ani, o frumoasă poveste de dragoste alături de fostul jucător de baseball Alex Rodriguez. Cei doi par extrem de îndrăgostiți și nu dau doi bani pe gura lumii și nici pe faptul că el este mai tânăr decât ea cu 6 ani.

De altfel, J Lo a avut dintotdeauna o pasiune pentru tinerei. În caz că nu vi-i mai amintiți pe toți, vi-i arătăm noi!

Chris Judd (cu 14 ani mai tânăr decât J Lo) - După despărțirea de P. Diddy, în 2001, Jennifer a avut o relație cu unul dintre dansatorii ei, Chris Judd. S-au căsătorit, dar au divorțat în 2003, atunci când în presă au apărut informații că Jennifer Lopez ar fi avut o aventură cu Ben Affleck. 

Ben Affleck (cu 4 ani mai tânăr decât J Lo) - Ben și Jen s-au logodit în 2004, dar nu s-au mai căsătorit. Actorul a declarat la vremea respectivă nu se simte pregătit să se așeze la casa lui. Jennifer s-a căsătorit apoi cu Marc Anthony.

Casper Smart (cu 18 ani mai tânăr decât J Lo) - După divorțul de Marc Anthony, Jennifer Lopez s-a cuplat cu dansatorul ei. Au fost împreună 5 ani, din 2011 până în 2016.

Drake (cu 17 ani mai tânăr decât J Lo) - Cei doi ar fi avut o relație în 2016-2017. Zvonurile au apărut după ce amândoi au postat o fotografie pe Instagram în care apar îmbrățișați. Relația a durat câteva luni, dar niciodată nu a fost confirmată oficial de către cei doi. 

Alex Rodriguez (cu 6 ani mai tânăr decât J Lo) - Formează un cuplu din martie 2017.