În timp ce se bucura de succesul pe care l-a avut cu pelicula ”Hustlers”, Jennifer Lopez a primit o veste nu tocmai bună. Artista a fost dată în judecată pentru încălcarea drepturilor de autor după ce, în 2017, a postat pe Instagram Story o imagine cu ea și Alex Rodriguez.

Agenția Splash News and Picture a depus la tribunal documente, printre care și imaginea care o prezintă pe artistă ținându-se de mână cu logodnicul ei în timpul unei plimbări prin New York. Agenția susține în acele documente că este proprietarul exclusiv al imaginii și deține drepturile de autor.

”Lopez a folosit imaginea fără autorizație sau permisiune de la reclamant ca să facă acest lucru. Lopez sau cineva care a acționat în numele ei, a copiat fotografia și a distribuit-o pe Instagram, pe contul @jlo, într-un story postat pe 7 noiembrie 2017”. 

”Fotografia este creativă, distinctă și valoroasă. Datorită statutului de celebritate al subiectului și calității și imaginii, reclamantul se aștepta să câștige profit din licențierea fotografiei. Folosirea neautorizată de către reclamată aduce daune pieții existente sau viitoare ale fotografiei.”

Compania care a dat-o în judecată pe Lopez cere daune în valoare de 150.000 de dolari și interzicerea ca Lopez și echipa ei să mai posteze vreodată acea imagine.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💕💕💕 9/27/19 💕💕💕

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on