Jennifer Lopez s-ar putea reprofila fără probleme. Actriță și cântăreață, J Lo pare să devină expertă și în ceea ce privește tranzacțiile imobiliare. Artista tocmai și-a scos la vânzare vila în care a locuit cu fostul ei soț, Marc Anthony. 

Jennifer Lopez a vrut să îi fie alături iubitului ei, Alex Rodriguez, așa că și-a cumpărat un adevărat conac în Los Angeles pentru care a plătit 28 de milioane de dolari. În schimb, și-a pus în vânzare vila din California.

Smiley și-a petrecut "Duminica în familie". Vezi fotografia de 25.000 de like-uri!

Noua locuință a lui J Lo - desfășurată pe câteva etaje, cu cinema, amifiteatru și piscină cu nisip natural - ar fi costat 40 de milioane de dolari, însă artista a negociat la sânge și a obținut o reducere de 30%. Acum însă, nu pare dispusă să lase la preț în ceea ce privește locuința pe care o pune la vânzare.

OMG! Katy Perry a omorât o călugăriță?! Uite ce s-a întâmplat!

Proprietatea din Hidden Hills, California, a fost cumpărată de Jennifer Lopez în 2010, în schimbul sumei de 8,2 milioane de dolari. Acum vrea să obțină 12,5 milioane de dolari pentru locuința cu nouă dormitoare, apartament cu terasă privată, și o aripă de divertisment cu sală de cinema cu 20 de locuri, o sală de dans și un studio de înregistrare. Întreaga proprietate se întinde pe 17.000 de metri pătrați și oferă o priveliște superbă către munte și către oraș.

Jennifer Lopez mai are un penthouse de 22 de milioane de dolari în Manhattan și un apartament de 10 milioane în Hamptons.