Deși și-a anulat concertele și evenimentele din perioada urmnătoare, Jennifer Lopez a văzut partea plină a paharului din această izolare: mai mult timp petrecut alături de familie.

Jennifer Lopez se bucură din ce în ce mai mult de timpul petrecut alături de logodnicul ei, Alex Rodriguez și de copii. Fanii artistei știu că aceasta este o mare fană TikTok și că acolo acceptă cele mai crazy provocari. De data aceasta, diva a ales să le arate fanilor ce face ea într-o zi obișnuită de izolare la domiciliu.

Pe piesa ”Something New” a lui Wiz Khalifa și Ty Dolla $ign, J Lo dansează alături de Alex Rodriguez, gemenii Max și Emme, dar și cele două fiice ale lui Alex, Natasha și Ella Rodriguez. Fanii au fost plăcuți surprinși de atitudinea divei, iar videoclipul a adunat milioane de aprecieri.

Jennifer Lopez le-a transmis fanilor să trateze cu maximă seriozitate această perioada. ”Sunt vremuri dificile pentru toți. Sunt o mulțime de oameni care sunt bolnavi. Vrem să menținem lucrurile sub control și să lucrăm de acasă. Până și copiii mei lucrează de acasă și au 12 ani. Pentru mine, nu există nimic mai important decât să petrec timp alături de copiii mei”

 

 

@jlo

When the whole fam agrees on a TikTok🥰

♬ Something New feat. Ty Dolla $ign - Wiz Khalifa