Dacă acum ceva timp Jennifer Lopez împărtășea cu fanii detalii despre nuntă, se pare că unul dintre cele mai așteptate evenimente din viața artistei a trebuit să fie amânat.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez sunt un exemplu atunci când vine vorba de dragoste adevărată. Și cum timpul trece la fel de repede și pentru ei, deja s-a împlinit un an de când J Lo i-a spus ”da” lui ARod.

Jennifer Lopez a oferit un interviu prin video call lui Ellen DeGeneres în care a recunoscut că este foarte afectată de Coronavirus pe toate planurile, inclusiv pe cel personal. Artista a fost nevoită să amâne nunta cu Alex Rodriguez. Momentan, nu știe când își va reprograma fericitul eveniment, însă speră ca lucrurile să revină la normal cât de curând.

Jennifer Lopez a decis că într-o zi atât de importantă pentru ea vrea să fie condusă spre altar de fiul ei, Max. Pe lista de invitați se află și foștii parteneri ai celor doi, precum fostul soț al lui Lopez, cântărețul Marc Anthony, și Cynthia Scurtis, fosta soție a lui Rodriguez.