Justin Bieber a decis ca în anul 2020 să își deschidă sufletul în fața fanilor. Artistul va lansa ”Justin Bieber:Seasons”, o serie de mini documentare în care a abordat subiecte pe care nu mulți le știu despre el.

Într-un episod al seriei de documentare, Justin Bieber a declarat că suferă de Lyme. Boala Lyme este o infecție provocată de o bacterie purtată de căpușe. Artistul le-a spus fanilor să nu se îngrijoreze pentru că le va oferi toate detaliile de care au nevoie în cadrul documentarului care va avea premiera pe 27 ianuarie.

”Aceste lucruri vor fi explicate pe larg într-o serie pe care o voi încărca pe YouTube în curând. Poți afla despre toate lucrurile cu care m-am luptat și pe care le-am învins! Au fost niște ani grei, însă tratamentul potrivit care mă va ajuta să tratez cât mai bine această boala incurabilă și să revin, să fiu mai bun ca niciodată. În timp ce multe persoane spuneau că Justin Bieber arată oribil, ia droguri, etc., ei nu au realizat că am fost recent diagnosticat cu boala Lyme și, totodată, am avut un caz grav de mononucleoză, pielea mea, funcțiile creierului, energia și întreaga sănătate fiind afectate”, a scris artistul.