Nu mai e un secret pentru nimeni că Justin Bieber și Selena Gomez petrec din ce în ce mai mult timp împreună, de când Selena și The Weeknd s-au despărțit.

Bieber și Selena se plimbă cu bicicleta, merg la biserică, petrec timp cu prietenii, iar cel mai recent gest al lui arată cât este de disperat să o recâștige pe artista de 25 de ani. Justin ar da orice ca familia artistei să îl accepte din nou, și abia așteaptă ca Selena să facă marele anunț: că formează din nou un cuplu! Până atunci, face tot ce-i stă în putință pentru a-i cuceri definitiv inima frumoasei brunete.

De dragul vremurilor bune, Bieber a făcut în weekend gestul la care orice fană de-a lui a visat cel puțin o dată. A închiriat un restaurant întreg doar pentru ei și i-a oferit o cină romantică Selenei la The Steakhouse Morton, unde au vorbit ore în șir la lumina lumânărilor.

FOTO: Selena poartă hainele lui The Weeknd și după ce s-au despărțit. Îi stă bine?

Deși n-au confirmat oficial, dacă Jelena este sau nu oficial înapoi, atât Justin, cât și Selena fac toate lucrurile pe care orice foști iubiți le-ar face, de dragul împăcării.