Justin Bieber a avut și are multe probleme, în ciuda aparențelor și nu de puține ori artistul a folosit rețelele sociale pentru a se descărca și le-a povestit fanilor despre problemele pe care le are zilnic.

Se pare că Justin a fost la un pas de a se sinucide, pentru că a fost copleșit de faimă atunci când era doar un copil și nu a știut cum să gestioneze tot ceea ce simțea. Acesta a trecut prin mai multe lucruri care l-au pus la încercare și l-au făcut să creadă că nu mai poate: divorțul părinților, nesiguranța unui cămin stabil, faima la o vârstă fragedă etc. 

Justin se îndepărtase de toți prietenii lui și consuma multe droguri, dar asta nu l-a ajutat deloc. “M-a costat mult să mă recuperez după aceste decizii cumplite, după relațiile destrămate şi să-mi schimb obiceiurile greşite”, a declarat artistul.

Ceea ce l-a făcut să meargă mai departe este dragostea pe care i-o poartă lui Hailey Baldwin. “Din fericire am fost binecuvântat cu oameni extraordinari, care mă iubesc, iar acum traversez una din etapele cele mai fericite ale vieții mele.”, a mai spus el.