Justin Bieber le-a demonstrat tuturor, încă o dată, că este un tip foarte sensibil. Artistul a interpretat o piesă în timpul unei slujbe dintr-o biserică și a izbucnit în lacrimi.

Justin Bieber a luat parte la slujba de la Churchome din Beverly Hills și a trăit unul dintre cele mai emoționante momente din viața lui. Justin a avut ocazia să interpreteze un fragment din Evanghelie, moment în care artistul a simțit o emoție puternică și nu a mai putut să își controleze lacrimile.

Justin le-a arătat fanilor cum a fost la acea slujbă printr-un video postat pe Instagram și a ținut să îi mulțumească și lui Hailey pentru tot suportul pe care i-l oferă: ”Vreau să îi mulțumesc soției mele pentru că mă susține atât de mult și pentru că este prezentă în viața mea. La fel cum spune și Biblia, contează să fii fericit atunci când viața îți oferă anumite încercări. Știu că sună ciudat să fii fericit atunci când ai probleme, dar dacă privești lucrurile în profunzimea lor, Dumnezeu face ca totul să se întâmple cu un motiv.”, a declarat Justin.