Nimeni, nici măcar Justin Bieber, nu și-ar dori să trăiască experiența lui Britney Spears. Dacă nu mai știți, vă reamintim noi: în 2004, Britney s-a căsătorit cu dansatorul Kevin Federline, fără să semneze un contract prenupțial, în ciuda avertismentelor celor apropiați. Doi ani mai târziu, în urma divorțului, cântăreața l-a făcut pe fostul ei soț mult mai bogat decât și-a închiput că va deveni vreodată. 

Pentru a-și proteja averea de 250 milioane de dolari, echipa lui Justin Bieber l-a sfătuit pe cântăreț să semneze un contract prenupțial, înaintea nunții cu fotomodelul Hailey Baldwin. Potrivit TMZ, avocații lui Justin negociază deja termenii înțelegerii, mai ales că Hailey are o avere de doar două milioane dolari.

În urmă cu câteva zile, cuplul și-a ridicat licența de căsătorie de la o judecătorie din New York. Asta înseamnă că Justin și Hailey au acum la dispoziție 60 de zile, să se căsătorească oficial. Ceremonia va avea loc la New York, iar apoi, proaspătul cuplu se va muta în casa din Ontario a lui Bieber, pe care artistul a achiziționat-o recent cu 5 milioane dolari.