Justin Bieber și Hailey Bieber sunt din ce în ce mai îndrăgostiți pe zi ce trece, iar comentariile pe care aceștia le postează pe conturile lor sunt dovada clară că se iubesc foarte mult.

Justin Bieber a declarat că se simte ”pierdut” fără soția lui, Hailey Bieber și că aceasta este cel mai bun lucru care i s-a întâmplat. Alături de o selecție de poze cu ea, Bieber a postat mesajul: ”Mă îndrăgostesc pe zi ce trece mai mult de tine. Ești cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată. Fără tine sunt pierdut. #ziuadeapreciereasoției”

În replică la ceea ce a postat Justin, Hailey a comentat ”Cel mai bun prieten”. Comentariul vine la scurt timp după ce Hailey i-a răspuns lui Scooter Braun la un comentariu și a declarat că are acces la conturile bancare ale artistului. 

Scooter Braun a vurt să îl felicite pe Justin pentru reușita sa pe plan muzical. ”Felicitări, Justin Bieber! Ești primul artist care are 7 piese cu peste 900 de milioane de ascultări pe platforma Spotify! Sunt foarte mândru de tine! La cât mai multe!”