Katy Perry este o femeie puternică și frumoasă, iar asta nu i-a adus de-a lungul timpului doar avantaje, ci recent a fost acuzată de hărțuire sexuală de către un model care a jucat într-unul dintre videoclipurile sale. 

Modelul masculin, Josh Kloss, a jucat în videoclipul piesei "Teenage Dream" și o acuză pe Katy că i-ar fi dat pantalonii jos în fața unui grup, în timpul unei petreceri și că i-ar fi lăsat părțile intime la vedere. Aceștia se aflau la petrecerea de ziua designerului Johnny Wujek, fix când artista trecea printr-o despărțire. 

“Spun asta acum pentru că lumea în care trăim vrea să demonstreze că bărbații care au putere sunt perverși. Dar femeile cu putere sunt la fel de dezgustătoare”, a zis modelul.

 “Să recunoști că cineva te-a violat într-un mod atât de sucit și că nu ai sunat la poliție imediat a fost greu de digerat și a durat multă vreme. Au fost un milion de dați când aș fi putut spune public ce mi s-a întâmplat, dar atunci aș fi putut avea câștiguri financiare de pe urma acestui lucru. Acum, eu nu mai pot avea niciun beneficiu, dar alții pot avea de învățat din povestea mea. Nu vreau neapărat să mă credeți, dar vreau ca lumea să știe că pănă și un tip ca mine se poate simți fărp putere și violat”, a mai spus el. 

Se pare că artista nu are nici viză pentru China, iar acest lucru i-a făcut pe fanii artistei să stea puțin pe gânduri.