Oricât de ciudat poate părea, vedetele pot fi date în judecată dacă postează imagini...cu ele. Nu puține au fost dățile în care acestea au trecut pragul instanțelor de judecată din motive ciudate. Asta i s-a întâmplat și lui Katy Perry, care a fost dată în judecată din cauza unei postări pe Instagram.

Jennifer Lopez și Ariana Grande sunt unele dintre cele mai cunoscute exemple de conflicte cu paparazzi. Pe lista celor care au avut probleme din cauză că au postat imagini cu ele se mai adaugă și Katy Perry. Artista este implicată într-un conflict cu o cunoscută agenție foto. Motivul? În anul 2016 Katy a ales să se costumeze de Halloween în Hillary Clinton.

Katy Perry a fost dată în judecată pentru 150.000 de dolari, agenția susținând că artista a încălcat legea federală postând respectiva poză. Cei care i-au intentat procesul spun că i-au contactat pe reprezentanții lui Katy în legătura cu această situație, de mai multe ori, începând din 2017, însă aceștia nu au achitat prețul fotografiei. 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hawaiian chic but make it badass 🏍

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on