Katy Perry a intrat în grupul artistelor care vor deveni mămici anul acesta. Deși a anunțat sarcina prin intermediul unui videoclip, de data aceasta, Katy a fost foarte clară atunci când a dezvăluit sexul bebelușului.

Katy Perry deja ne-a obișnuit să ne dea veștile într-un mod aparte, așa că și de data aceasta artista a confirmat că va avea o fetiță cu actorul Orlando Bloom prin intermediul unei postări pe Instagram. Imaginea cu Orlano Bloom acoperit în friscă roz a adunat aproximativ 3.5 milioane de aprecieri, iar artiști precum Dua Lipa și Rita Ora au fost prezenți cu felicitări.

Artista a păstrat foarte mult secretul sarcinii, iar prima persoană căreia i-a dat vestea cea mare a fost bunica ei care a decedat acum ceva timp. ”Bunico, este Katy. Vreau să îți spun ceva. Știu că nu te simți ok, dar am să îți dau o veste bună. Îți mai amintești de mine, Katy? Voi avea un copil! Sunt însărcinată, bunico!”

Artista distinsă cu Grammy a confirmat sarcina pe Instagram Live, spunând că este „probabil cel mai mare secret” pe care ea „l-a ținut vreodată”. Katy Perry va naște undeva prin vară. „Se vor întâmpla multe lucruri la vară, nu numai că voi naște”, a spus ea, dând de înțeles că va lansa și un nou album.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💕 it’s a girl 💕

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on