Se știe deja faptul că un brand celebru își alege cu mare atenție modelele. Este și cazul lui Burberry care a ales că noua campanie să fie reprezentată de Kendall Jenner și de surorile Hadid.

Pentru campania Burberry’s Spring/Summer 2020, șeful de la departamentul creașie, Riccardo Tisci a știut exact pe cine vrea în noua sa reclamă: pe Kendall Jenner, pe Gigi și Bella Hadid.

”Să le aduci pe Bella, Gigi și Kendall împreună pentru această ședință foto a fost fix ceea ce era necesar în acest moment. Ele sunt o parte din moștenirea mea și o parte specială din nouă mea poveste la Burberry. Respectul, dragostea și bunătatea de care dau dovadă una față de cealaltă, dar și față de oameni alături de care lucrează este ceva unic. Este un adevărat simț al prieteniei și al suportului necondiționat și asta este ceea ce eu caut la femei și ceea ce vreau să celebrez acum”, a declarat Riccardo.

La începutul acestui an, Kendall Jenner, cel mai bine plătit model la ora actuală și Jennifer Lopez au apărut în cea mai recentă campanie pentru brandul Versace.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NEW @burberry campaign by @inezandvinoodh #BurberrySpringSummer20 thank you thank you @riccardotisci17 !!! #ad

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on