Petrecerea de 36 de ani nu i-a adus lui Khloe Kardashian doar prezența persoanelor importante din viața ei. Se pare că ea și Tristan au decis să mai acorde o șansă iubirii.

Khloe și Tristan au păstrat o relație de prietenie după despărțire de dragul micuței True. De la mega petrecerea pe care a dat-o Khloe, Tristan nu a putut lipsi. Se pare că apropierea dintre cei doi a fost mai puternică ca niciodată și asta i-a convins pe cei doi că încă mai există sentimente între ei.

”Cei doi s-au împăcat la aproape un an jumătate de când Tristan a înșelat-o pe Khloe cu cea mai bună prietenă a lui Kylie, Jordyn Woods. Tristan lucrează din greu în a-i dovedi lui Khloe că merită această șansă. Vrea să dea tot ce are mai bun pentru micuța True”, a declarat o sursă apropiată cuplului pentru People.

De ziua ei, Tristan a postat un mesaj emoționant pe Instagram: ”Sunt suficient de inteligent ca să îmi dau seama că ai apărut în viața mea pentru a-mi arată ce înseamnă să fii o persoană minunată. Apreciez că pot învăța asta de la tine și că pot evolua lânga tine. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru femeia frumoasă și iubitoare care ești, în special pentru fetița noastră, True. Meriți tot ce este mai bun, Koko! True și cu mine te iubim!”