Kim Kardashian este foarte afectată de ceea ce se întâmplă în perioada pandemiei de Coronavirus și, deși este izolată la domiciliu, soția lui Kanye a decis să producă măști pentru a ajuta cadrele medicale și nu numai.

Iniațiva lui Kim se voia a fi una lăudabilă, însă prețurile pe care aceasta le-a stabilit pentru kit-urile de protecție i-au făcut pe fani să se revolte și să o critice dur în mediul online. 

Compania care produce aceste kit-uri este condusă de către prietenul său Simon Hucks, iar prețul unui astfel de kit ajunge și la 250 de dolari. Setul conține măști și mănuși de protecție, poncho-uri, pături, apă și alimente, iar prețurile variază între 60 și 250 de dolari.

Fanii și-au exprimat nemulțumirea pe contul ei de Instagram și nu numai și i-au transmis acesteia că într-o astfel de stare de urgență, în care întreaga lume se confruntă cu o criză a echipamentelor de protecție, compania ar trebui să doneze o parte din măștile pe care le are, nu să le vândă și să profite de pe urma pandemiei de coronavirus.

Pe lângă persoanele care o critică pe Kim pentru că a risipit o mască doar pentru a se poza cu ea, există și urmăritori care o apară, susținând că aceasta și-a pus idea în aplicare și a început să comercializeze kit-urile încă din luna februarie când lucrurile nu avansaseră atât de mult.