Kim Kardashian a sărbătorit Ziua Mamei printr-o serie de imagine postate de Instagram. Kim a vrut ca acest moment să fie unul emoționant, însă fanii au criticat-o imediat.

Kim Kardashian a vrut să marcheze Ziua Mamei în online. Aceasta a postat o serie de imagini cu Kris Jenner, printre care și una cu aceasta după ce l-a născut pe fratele lor, Rob Kardashian. Alături de albumul de pe Instagram, Kim a scris: ”Aceasta este o postare pentru mama mea cu ocazia zilei mamelor! Cea mai bună mamă din întreaga lume! Abia așteptam să îi fac acest cadou. Prima imagine pe care am postat-o cu tine în bikini, făcută după ce l-ai născut pe Rob este MAJOR GOALS!!! Mereu în tot cea ce faci.”

Fanii au început imediat să o critice, spunându-i că este timpul să mai renunșe la accentul pe care îl pune pe aspectul fizic. ”Ce mesaj adânc și semnificativ ți-a transmis. Rămâi slabă. Asta este tot” sau ”Spune ce iubești cel mai mult la mama ta. Este cumva felul în care are grijă de tine? Felul în care te înțelege? Iubirea ei fără limite pentru tine? Nu, este faptul că a slăbit și s-a bronzat după ce a avut 4 copii!! GOALS”, a fost doar câteva dintre comentariile fanilor.