Kim Kardashian își iubește foarte mult bunica. Deși are o vârstă destul de înaintată, MJ se simte foarte bine și abia așteaptă să treacă perioada de carantină să fie alături de fiica ei, Kris Jenner și de nepoatele ei.

În timp ce se afla izolată cu mama ei, Kriss Jenner, Kim Kardashian îi duce dorul bunicii MJ și s-a gândit să îi facă o surpriză dulce acesteia. Kim a comandat o cutie de gogoși de la prietena ei, Cristina Milian, așa cum îi plac lui MJ. ”Vreau să o surprind astăzi pe bunica mea, MJ pentru că iubește foarte mult gogoșile. Ea se află în autoizolare de mai bine de o lună. De obicei, MJ este foarte precaută, așa că mă bucur că îi pot trimite această cutie de gogoși.”

Kim Kardashian a decis să nu mai părăsească resedința ei o bună perioadă de timp, așa că a început să își facă ordine în pozele de pe telefon. Soția lui Kanye le-a declarat urmăritorilor de pe Instagram că îi este dor de surorile ei atunci când a găsit o poză de la un shooting cu Kendall. Kim a apelat la Instagram pentru a le transmite surorilor ei cât de mult ține la ele.